Bel ons voor info op 015 / 55 92 00 tussen 10 u en 17:30 u - Gratis lijn technische dienst 0800 11 327

De Ritello R2: Een totaalsysteem

Snel meer weten

Een totaaloplossing voor een propere en gezonde woning, de Ritello.


Stel je voor dat je watergewassen lucht aan het inademen bent. Lucht die vrij is van stof, vervuiling, bacteriën, pollen en virussen die overal in huis rondwaren. Letterlijk een verademing voor uw longen.

Alle stof wordt gevangen in de waterfilter om er nooit meer uit te komen. Het resultaat is een huis waar stofvod en stofzuiger overbodig zijn. Een permanent propere woning. Via een unieke systeem van verticale waterwassing maakt Ritello dit mogelijk.

Astmaleiders of mensen met luchtwegproblemen zoals hooikoorts, huisstofmijtallergie of een allergie aan dieren kunnen weer opgelucht ademhalen. Alle vervuiling, pollen en haren worden opgevangen en gevangen in de waterfilter.

 

Een gezonde en propere woning nu binnen handbereik!

Een totaalsysteem

Met de Ritello heeft u alles in huis om een gezonde en propere woning te verkrijgen. We brengen 90 % van onze tijd binnenshuis door. Maar die omgeving is ernstig vervuild. Schoonmaakmiddelen, bouwmaterialen, isolatie en huishoudapparaten geven vervuilde deeltjes af.

 

Maar ook alledaagse activiteiten zoals koken, schoonmaken, douchen, kaarsen branden of zelfs printen zorgen voor erg veel fijn stof in huis.

 

Gevolg:

  • Een huis vol stof in meubels en in bedden
  • een vervuilde en ongezonde binnenomgeving
  • astma en allergieën bij kinderen en volwassenen
  • huisstofmijt in slaapkamers, slecht slapen en snurken
  • hoofdpijn en een algemeen gevoel van onbehagen

 

Klassiek stofzuigen doet meer kwaad dan goed. Hele kleine deeltjes, bacteriën en ziektekiemen gaan gewoon door de zak of filter om er terug aan de achterkant uit te komen. Niet efficiënt en niet gezond.

 

De Ritello werkt met een totaal ander systeem. De lucht wordt door de waterfilter gezogen, gewassen van alle stof, vuil, pollen, geuren en virussen. Deze blijven achter in het waterbasis. Propere fris gewassen binnenlucht is het resultaat.

 

Dankzij de vele hulpstukken kunt u ook tapijten, zetels, gordijnen, bedden, vloeren, wagens, kledij,... grondig reinigen van stof, vuil, geuren, dierenharen, pollen, bacteriën,... een stofvrije en intens propere woning is het resultaat.

 


STOF IN HUIS

Gedaan met dagelijk stofafnemen en klasiek stofzuigen

In elke woning is stof aanwezig. Het komt van haren en huidschilfers, zand, schimmels, rook en deeltjes die vrijkomen bij het koken. U ziet het resultaat op uw kasten, in uw tapijt en zetel. De Ritello vangt al het stof en vuil in de waterfilter. Uw woning was nog nooit zo proper.

ASTMA EN LUCHTWEGEN

Terug vrij kunnen ademen in uw eigen woning

Astma kan niet genezen worden maar de symptomen kunnen wel gecontroleerd worden. De uitlokkers van een astma-aanval zijn gekend, luchtgedragen partikels zoals stof, pollen en huisstofmijt. De Ritello wast de lucht en vangt deze deeltjes in de waterfilter.

BESTRIJD HUISSTOFMIJT

Een goede nachtrust zonder allergische reactie of gesnurk

1 op 10 mensen hebben een huisstofmijt allergie. Slecht slapen, hoesten, moeilijk ademen of snurken zijn het gevolg. Met de "powerbrush" heb je een uniek instrument om huisstofmijten en hun uitwerpselen uit je matras te verwijderen.

Ontdek zelf een wereld van verschil.

BESTRIJDEN VAN VIRUSSEN

Ontsmet gemakkelijk grote oppervlaktes in één keer

Het coronavirus is niet meer weg te denken uit ons leven. De WHO raadt aan om uitgebreid te ontsmetten. In het bijzonder wastafels, toiletten, handgrepen, vloeren en muren. Met de Ritello "spray gun" en de speciale ontsmetting DFG is dit zo gefixed.

HOOIKOORTS

Eindelijk af van die jeukende ogen en vervelende hoest

Niezen, een lopende neus, tranende en jeukende ogen... voor 20 % van de Belgen is dit dagelijkse kost in de lente en zomer. Gelukkig kun je binnenhuis de lucht vrijmaken van pollen en stuifmeelkorrels. Eindelijk verlost van die vervelende allergie. Uw huis een oase van rust. 

ONTGEUREN

Maak komaf met de geur van sigaretten, verf of vocht

Binnenhuis kunnen schadelijke geuren lang blijven hangen. De Ritello wast de lucht in het water en maakt deze terug lentefris. Geuren van sigaretten, frietvet, verf, honden, katten of schimmel zijn zo verdwenen. Je kunt zelf een frisse geur toevoegen. Kies uit onze vele soorten.

© Copyrights by RITELLO All Rights Reserved.

BE-nummer  : BE0524.947.964

To Pur O BVBA, Wayenborgstraat 28, 2800 Mechelen

Bel ons voor info op 015 / 55 92 00 tussen 10 u en 17:30 u - Gratis lijn technische dienst 0800 11 327