Bel ons voor info op 015 / 55 92 00 tussen 10 u en 17:30 u - Gratis lijn technische dienst 0800 11 327

De Ritello R2: Een totaalsysteem

De Ritello in detail

De Ritello R2 is een hightech product, één van de meest geavanceerde waterzuiveringssystemen om vervuiling binnenshuis tegen te gaan. Zonder filters of zakken vangt de Ritello het vuil op in de watertank en brengt het zuivere en pure lucht terug in de omgeving. De effectiviteit blijft in de loop van de tijd maximaal en constant.

De Ritello R2: Een totaalsysteem

Zijn unieke kenmerken

Ontdek zijn vele troeven

De Ritello, een alleskunner


 • 1. Waterfilter

  De Ritello gebruikt water om vuil, stof en geuren vast te houden. Enkel zuivere en frisse lucht wordt aan de woning teruggegeven.

 • 2. Programmeerbaar LED-scherm

  De Ritello is uitgerust met een helder veelkleurig display en een knoppenpaneel met sneltoetsen.

 • 3. Dual Power motor

  Een krachtige hoogtechnologische motor maakt 27.000 rotaties per minuut en is zo dubbel zo krachtig als andere systemen in zijn segment. Dubbel zo krachtig, dus dubbel zo efficiënt in het reiningen.

 • 4. Snelheid met één druk

  De Ritello biedt vier verschillende snelheden. Om de binnenlucht te reinigen, kies de eerste stand. Kies stand 2 of 3 voor gordijnen en meubels. Met de 4de stand kunt u diepgeworteld vuil reinigen. Voor het meest volledige resultaat bevestig de Powerbrush. 

 • 5. Slimme connectie

  Gedaan met een losse draad die verwikkeld zit als je een optiestuk wilt aansluiten. De Ritello heeft ingebouwde connectoren die simpel vastklikken. Zo worden je optiestukken ook van stroom voorzien. 

 • 6. Slimme draad

  De aansluitdraad zit op een interne slimme haspel. Geen geklungel met de draad en super efficiënt. De draad is dan ook nog eens extra lang zodat je een volledige ruimte in een keer kunt afwerken.

 • 7. Interne verlichting

   De Ritello is verlicht als hij aan staat. Zo kun je de waterfilter in actie zien en het gevangen vuil. Je krijgt meteen een goed gevoel als je ziet hoeveel stof en vuil de Ritello opvangt! Je huis is terug kraaknet en gezond.

 • 8. Externe verlichting

  De Powerbrush heeft een innovatief LED-licht die de ruimte verlicht. Je mist geen enkele stof of vuiltje meer, ook in de donkerste hoekjes van een ruimte

  .

 • 9. Instelbare hoogte

  Een uniek systeem zorgt ervoor dat je met een druk van je voet de hoogte kan instellen van je powerbrush. Dus ongeacht de dikte of densiteit van je ondergrond, je hebt altijd de meest efficiënte schoonmaakdiepte.

© Copyrights by RITELLO All Rights Reserved.

BE-nummer  : BE0524.947.964

Pur O BVBA, Wayenborgstraat 28, 2800 Mechelen

Bel ons voor info op 015 / 55 92 00 tussen 10 u en 17:30 u - Gratis lijn technische dienst 0800 11 327