Bel ons voor info op 015 / 55 92 00 tussen 10 u en 17:30 u - Gratis lijn technische dienst 0800 11 327

De Ritello R2: de opties

 Uitbreidingsets

De Ritello R2 is een totaalsysteem om uw woning proper en gezond te houden. Ritello stopt daar echter niet. Ze denk mee met de klanten en zoekt oplossingen om het hun gemakkelijker te maken. Met de uitbreidingsets is er geen uitdaging die je niet aankan met je Ritello R2. Ontdek hier de volgende set: De Aquajet, De Mini-Powerbrush, De Aquaset en de Lange slang. Klik op de foto voor meer informatie terug te vinden.

 

 

 1. De Aquajet

De Aquajet is het perfecte verlengstuk voor uw Ritello schoonmaakervaring. Hij is een eenvoudig, praktisch lichtgewicht toestel die je gewoon kunt aanlsuiten op je Ritello R2.  Met de Aquajet kun je vloeistoffen van elk oppervlakte wassen en terug opzuigen. Altijd klaar, snel en effectief verwijdert het vuil en vlekken van vloeren, tegels en tapijten door middel van water. Het laten reinigen van tapijten kan een kostelijke zaak zijn maar met de Aquajet kun je zelf vlekken uit je tapijt halen, je tapijt er terug als nieuw laten uitzien en het tapijt volledig ontgeuren. Met de Aquajet kun je vlekken uit tapijten halen en het tapijt terug drogen binnen enkele minuten.

2. De Mini-Powerbrush

De mini-powerbrush is een stuk kleiner dan de powerbrush maar even krachtig. Dit maakt hem superhandig. Het grondig reinigen van meubels, matrassen, trappen of het interieur van je wagen kan nu nog vlotter. Ook de mini-powerbrush is uitgerust met een krachtige doch stille motor. De elektrische aansluiting zit weggewerkt en klikt gewoon op de aansluitbuis van de Ritello. 

3. De Aquaset

De Aquaset bestaat uit drie onderdelen waar mee je nat kunt reinigen. Elk onderdeel heeft zijn eigenheid. Met de Ritello kunt u zo het water weer opzuigen. Uw huis was nog nooit zo proper.

Spraygun

Aquabrush

Squeegee

© Copyrights by RITELLO All Rights Reserved.

BE-nummer  : BE0524.947.964

To Pur O BVBA, Wayenborgstraat 28, 2800 Mechelen

Bel ons voor info op 015 / 55 92 00 tussen 10 u en 17:30 u - Gratis lijn technische dienst 0800 11 327