Bel ons voor info op 015 / 55 92 00 tussen 10:00 en 17:30 u - Gratis lijn technische dienst 0800 11 327

De naturlive: uw binnenlucht permanent gezuiverd

Een viervoudige werking

Dit technologisch luchtzuiveringssysteem gebruikt eveneens water als filtersysteem. Beperkter in omvang dan de Ritello R2 is deze ideaal voor een enkele maar grote ruimte. Bij u thuis, in de horeca kinepraktijk of in kapperszaken. Dankzij een combinatie van de waterfilter, UV-lichtfilter en een ionisator wordt de lucht volledig gewassen. Alle fijne deeltjes, stof, virussen en bacteriën worden uit de lucht gehaald en in het water vastgehouden. Gebruik de speciale desinfecterende vloeistof DFG in plaats van water om de meest gezuiverde lucht te bekomen via een viervoudige werking.

 • Waterfilter

  Net zoals zijn grote broer wordt hier water gebruikt om de lucht te filteren. Ververs dagelijks om al het opgevangen stof, vuil, pollen, huisstofmijt en andere vervuilingen te verwijderen.

 • U.V. Lamp

  UV-licht kan ziektemakers zoals virussen en bacteriën in de lucht doden. Het beschadigd organismes door de moleculaire verbindingen ernstig te beschadigen. UV-licht wordt zo ook gebruikt om chirurgisch gereedschap te desinfecteren.

 • Nachtmodus

  In nachtmodus kunt u van Naturlive ook 's nachts genieten van zijn diep reinigende werking. Het verbruik is sowieso maar 6 watt.

 • Ionisator

  Er is een productie van negatief geladen elektronen, ionen genoemd. Deze hechten zich aan stof, ziektekiemen en bacteriën en zorgen dat ze zo in de waterfilter terecht komen. Een zeer effectieve reiniging is het resultaat.

 • Kleur en aroma

  Naast zijn reinigende eigenschappen is de naturlive ook nog eens rustgevend. Met de keuze om lichttherapie toe te voegen wordt u helemaal zen. Voeg daarnaast één van de geuressances toe en uw huis ruikt lentefris.

   

 • Temperatuurmeter

  Met de handige temperatuurmeter kunt u tevens altijd snel de temperatuur van een ruimte zien.

De naturlive is een echte krachtpatser. Zie in deze klinische test
hoe snel en efficiënt de vervuilde lucht terug schoon wordt gemaakt!

© Copyrights by RITELLO All Rights Reserved.

BE-nummer  : BE0524.947.964

To Pur O BVBA, Wayenborgstraat 28, 2800 Mechelen