Bel ons voor info op 015 / 55 92 00 tussen 10 u en 17:30 u - Gratis lijn technische dienst 0800 11 327

Terug een gezonde slaapomgeving

Huisstofmijt efficiënt verwijderen

met de Ritello Powerbrush 

Onder de microscoop

Huisstofmijt in detail

Huisstofmijten zijn belangrijke verwekkers van allergische reacties. Je vindt ze vaak op plaatsen waar stof zich kan verzamelen, zoals matrassen, gordijnen en tapijten. Ze zijn niet met het blote oog te zien maar de huisstofmijt, hun larven en hun uitwerpselen bevinden zich overal in huis en zeker in je slaapkamer.

 

Heel wat mensen ontwikkelen een allergische reactie tegen deze grote blootstelling van huisstofmijt en hun uitwerpselen. De klachten zijn de volgende:

- Loopneus of verstopte neus met snurken als gevolg

- Rode ogen, jeukend branderig gevoel

- niezen

- benauwdheid

- hoofdpijn

- vermoeidheid en lusteloosheid

- astma-aanval

- eczeem

 

Met de Ritello-powerbrush kun je effectief huisstofmijt, dode huidcellen, larven en uitwerpselen van de huisstofmijt verwijderen uit je matras, tapijten, slaapkamer en huis. Het effect op je slaap en gezondheid zal je meteen ervaren. Je bent terug uitgerust en je start elke dag fris en monter. Bovendien gaat je matras ook veel langer mee. 

 

 • Wat?

  Huisstofmijten zijn spinachtigen. Ze voeden zich met huidschilfers en met schimmels. Ze zijn te klein om met het blote oog te zien maar zonder behandeling vermenigvuldigen ze zich snel.

 • Waar?

  Ze komen voor in stofdeeltjes van huisstof, matrassen, tapijten, meubels en gordijnen. Vooral de slaapkamer en de matras is een geliefde plek. Het is er vochtig en warm. Het is ook de plaats waar ze veel huidschilfers vinden.

 • Gevolg?

  Mensen kunnen erg allergisch reageren op de uitwerpselen van huisstofmijt. Zelf zonder dat ze het zelf weten. Het heeft een impact op je slaapcomfort en gezondheid. Je voelt je moe en ellendig.

 • Oplossing?

  Wekelijks de matras behandelen met de Ritello-Powerbrush is uiterst efficiënt in het verwijderen van huisstofmijt, dode huidcellen, larven en uitwerpselen van de huisstofmijt. Het positieve effect merk je al de eerste nacht.

© Copyrights by RITELLO All Rights Reserved.

BE-nummer  : BE0524.947.964

To Pur O BVBA, Wayenborgstraat 28, 2800 Mechelen

Bel ons voor info op 015 / 55 92 00 tussen 10 u en 17:30 u - Gratis lijn technische dienst 0800 11 327