Deze mama heeft longproblemen en voelde onmiddellijk de goede luchtkwaliteit, de jongste dochter (niet op de foto) fleurde helemaal op (zwaar autist). De ouders huilden van geluk dat de Ritello R2 bij hen langskwam en bleef staan.

1755 Laetitia en Nick uit Leerbeek hebben de Ritello R2 vanaf vandaag in huis, zij kiezen voor een gezonde, stofvrije leefomgeving.

1790 Martine en Luc uit Affligem willen vanaf vandaag fris gewassen lucht en een gezonde woning. Dit is mogelijk dankzij hun Ritello R2. Klant Saskia en Bart

1820 Suzanne en Sven uit Steenokkerzeel kiezen voor gezonde lucht en een hygiënische woning met hun Ritello R2. Klant Johan

1831 Katia uit Diegem heeft zuivere lucht nodig voor haar gezondheid en kiest voor de Ritello R2.

1850 Christine uit Grimbergen wil voortaan aan gezonde lucht en een propere woning. Klant Marc

1930 Jeanine en Thierry uit Zaventem kiezen voor gezonde lucht en dus voor de Ritello R2. Dit allemaal te danken aan de enige scorende spits van Anderlecht zijnde Johan.

2100 De familie Pols uit Deurne willen een stofvrije woning zonder huisstofmijt. Dit is nu mogelijk dankzij hun Ritello R2.

2100 Ronny de FC Antwerp supporter uit Deurne heeft zijn oude toestel onmiddellijk weg gedaan voor onze multifunctionele Ritello R2. Vanaf vandaag een echt gezonde leefomgeving.

2100 Jacky en Paula uit Deurne die er zo zot van zijn dat ze deze foto ook op haar Facebook heeft gezet als Sinterklaas geschenk.

De Ritello R2 zal hun woning vanaf vandaag stofvrij houden en dit terwijl deze de lucht zal zuiveren tot regen frisse zuivere lucht waardoor ze een gezonde leefomgeving zullen creëren.

2100 Mark Hill uit Deurne is super blij met zijn Ritello R2, vanaf nu een stofvrije woning en een gezonde leefomgeving met regen frisse zuivere lucht om in te ademen.

2200 Sofie en Kevin uit Morkhoven kiezen vanaf vandaag voor een gezonde woning met hun Ritello R2.

2220 Deze mevrouw uit Heist Op Den Berg heeft gekozen voor de Ritello R2, ze heeft gekozen voor regen frisse zuivere lucht, een stofvrije woning en een huisstofmijt vrije slaapkamer.

2221 Charmeduo Sabine & Luc Kean uit Booischot zingen vanaf nu met gezonde lucht in hun longen. Dit dankzij hun Ritello R2.

2260 Laurent en Corinne uit Oevel-Westerlo gaan voor zuivere lucht, zij gaan voor de Ritello R2.

2275 Ines en Tom Sas uit Poederlee hebben vanaf vandaag een stofvrije woning met regen frisse zuivere lucht om in te ademen dankzij hun Ritello R2.

2300 Sonja uit Turnhout is super blij met haar Ritello R2, vanaf vandaag geen stof meer in huis en alleen nog maar regen frisse zuivere lucht om in te ademen.

2300 De familie Augustyns-Van Steen uit Turnhout kiezen voor een stofvrije woning met regen frisse zuivere lucht, zij kiezen voor de Ritello R2.

2300 Mevrouw Keunincx uit Turnhout kiest vanaf nu voor een proper en zuivere woning, zij kiest voor de Ritello R2.

2360 Deze mevrouw uit Oud-Turnhout kiest voor de Ritello R2. Ze wil geen huisstofmijt meer in hun matras, vanaf vandaag zal zij geen schrik meer moeten hebben dat dit nog in haar matras leeft.

2400 Papa Rutger en de kleine Mats uit Mol waren helemaal verkocht aan de Ritello R2. Vanaf vandaag een gezonde en stofvrije woning voor kleine Mats om in op te groeien.

2400 Deze jongedame uit Mol kiest voor de Ritello R2 want zij wil komaf maken met de haren in huis van haar huisdieren.

2400 Dirk en Ann Marie uit Mol Rauw gaan vanaf vandaag voor een stofvrije woning met hun Ritello R2.

2430 Luc en Sabine uit Laakdal hun hondjes waren zeer aandachtig.... Vanaf nu hebben ze zuivere lucht in de leefruimte en geen hondenhaar meer dankzij hun Ritello R2.

2440 Davy en Anke uit Geel kiezen voor een gezonde woning, zij kiezen voor de Ritello R2.

2440 Anita en Luc uit Geel moesten niet lang nadenken over hoe ze hun huisje nu echt gingen zuiver en proper maken, zij hebben gekozen voor de Ritello R2.

2440 Deze mevrouw uit Geel wil een stofvrije woning en zal dit vanaf vandaag kunnen verwezenlijken met haar Ritello R2.

2450 De familie Claes uit Meerhout is heel blij met haar Ritello R2, vandaag gaat ze voor de eerste keer de honden een borstelbeurt geven. Terwijl creëert ze een gezonde woning voor haar zoontje en geen hondenhaar meer in huis.

2480 Richard en Janet uit Dessel zijn superblij met hun Ritello R2, geen hondenharen meer in huis. Nu alleen nog een gezonde en stofvrije woning.

2480 Guy en Sonja uit Dessel gaan vanaf vandaag voor zuivere en propere lucht, zij gaan vanaf vandaag voor de Ritello R2.

2547 Francine uit Lint is heel tevreden om haar Ritello R2 te ontvangen. Eindelijk regen frisse zuivere lucht in mijn woning en dit terwijl ik mijn leefomgeving stofvrij maak.

2550 Marie-Louise en Jean-Marie De Decker uit Waarloos (Kontich) zijn blij met hun Ritello R2, vanaf vandaag een stofvrije woning en een gezonde leefomgeving.

2560 Fons en Madeleine uit Nijlen. Ze verkiezen voor propere en gezonde lucht samen met hun Ritello R2.

2800 Anita uit Mechelen is superblij met haar Ritello R2. Voortaan geen hondenharen meer in huis en ook een gezonde woning om in te leven.

2900 Viviane en Willy uit Schoten waren van de Purello al in de wolken en nu met hun Ritello R2 in de hemel.

2910 Fabienne uit Essen glundert met haar Ritello R2 en de Miele met stofzak is verhuisd naar Bart zijn werkplaats. Vanaf vandaag een gezonde leef- en slaapomgeving in hun eigen stofvrije woning.

2960 Eddie en Linda uit Brecht zijn erg enthousiast van de Ritello R2. Eddie ziet er naar uit om morgen  zijn tweede tapijt te reinigen.

3118 Michel en Roos uit Werchter kiezen voor een gezonde hygiënische woning, zij kiezen voor de Ritello R2. Klant Johan

3270 Jürgen en Nancy uit Scherpenheuvel hebben voor de Ritello R2 gekozen omdat alles veel gezonder is. Hun huis zal stofvrij zijn en ze zullen ook regen frisse zuivere lucht kunnen inademen wat beter is voor de gezondheid.

3290 Annie en Rudolph uit Diest zijn super content met hun Ritello R2 in huis. Vanaf nu een gezonde en stofvrije woning.

3384 Ook Christel en Swakke uit Tienen genieten vanaf nu van zuivere lucht dankzij hun Ritello R2. Klant Emmy

3391 Familie Peeters-Brebels uit Meensel-Kiezegem (Tielt-Winge) hebben vanaf vandaag een stofvrije woning en een gezonde leefomgeving dankzij hun Ritello R2.

3550 Deze mevrouw uit Heusden Zolder kan niet wachten om haar Ritello R2 in huis te gebruiken. Vanaf vandaag regen frisse zuivere lucht om in te ademen.

3600 familie Follon uit Genk kiest vanaf nu voor een zuivere propere woning met hun Ritello R2.

3600 Deze mevrouw uit Genk is trots met haar Ritello R2, een gezonde en stofvrije leef- en slaapomgeving is voor haar belangrijk. Zij kiest daarom voor de Ritello R2.

3680 Peggy en Luc uit Bree kiezen voor een gezonde woning, zij kiezen voor de Ritello R2.

3723 Deze mevrouw uit Borgloon heeft vanaf vandaag een gezonde leefomgeving en een stofvrije woning, dankzij haar Ritello R2.

3730 Jef en Marianne uit Hoeselt kiezen voor de Ritello R2 omdat er niks beters is voor de gezondheid in huis. Klant Emmy

3800 In Sint Truiden kiezen deze verpleegkundigen helemaal overtuigd voor de Ritello R2 want bij hen gaat gezondheid boven alles.

3920 Deze mevrouw uit Lommel kiest voor de Ritello R2, geen hondenharen meer in huis en voortaan ook een gezonde woning.

3920 Alleenstaande mama uit Lommel, zorgenkind met astma... Dit is een super toestel voor op ons appartement, ik kan niet meer zonder de Ritello R2 want nu hebben wij zuivere en gezonde lucht om in te ademen.

3945 Deze mevrouw uit Ham kon net meer wachten om haar Ritello R2 te gebruiken. Vanaf vandaag regen frisse zuivere lucht om in te ademen en dit terwijl haar zetels (en de rest van haar woning ook natuurlijk) stofvrij zullen zijn.

7850 Daisy uit Lettelingen is super blij met haar Ritello R2 want vanaf nu kan ze de lucht zuiveren en zo beter ademen.

8000 Daniel uit Brugge kiest voor zuivere lucht en de Ritello R2.

8000 Kristof en Greet uit Brugge kiezen voor de Ritello R2 want gezondheid staat bij hen voorop. Hun Ritello R2 zal vanaf vandaag zorgen voor een stofvrije woning en een gezonde, regen frisse zuivere lucht om in te ademen.

8020 Rita en François uit Oostkamp gebruiken de Ritello R2 om de lucht regen fris te maken. François kan zo ongestoord roken in huis en zijn vrouwtje kan dan nog altijd frisse lucht inademen. Klant Geert

8210 Wim en Anneke uit Loppem stellen gezondheid voorop en kiezen daarom voor een medisch gecertificeerd toestel, namelijk de Ritello R2.

8210 Frieda uit Loppem kiest voor de Ritello R2 omdat gezondheid belangrijk is voor haar.

8210 Els en Steve uit Loppem kiezen voor hun gezondheid, zij kiezen voor de Ritello R2.

8300 Jurgen uit Knokke Heist. Omdat lucht zuiveren in de woning belangrijk is, met de Ritello R2 is dit makkelijk. Daarnaast hebben deze mensen nu ook een echt proper tapijt en een stofvrije woning dankzij hun Ritello R2. Klant Caro

8300 Martine en Roland uit Knokke-Heist kiezen voor de Ritello R2 omdat een gezonde leef- en slaapomgeving belangrijk is. Klant Gregory

8301 Michele uit Heist kiest vanaf vandaag voor verse gezonde gewassen lucht. Zij kiest voor de Ritello R2.

8310 Natascha, Tom, Daphne en het hele gezin uit Brugge is super tevreden met hun Ritello R2! Vooral het belang van de zuivere lucht staat centraal.

8370 Ken en Lynn uit Blankenberge kiezen voor gezondheid en hygiëne. Zij kiezen voor de Ritello R2.

8370 Deze daklegger uit Blankenberge heeft vanaf vandaag een stofvrije loft door toedoen van zijn vrouwtje die Ritello R2 gebruikt.

8400 Ann en Dave uit Oostende kiezen resoluut voor de Ritello R2. Geen huisstofmijt meer is een grote verademing voor Ann haar allergie en weg met hond- en kattenharen. Klant Philippe

8400 Walter en Christel uit Oostende verkiezen regen frisse lucht voor in hun woning. Klant Philippe

8400 Conny Delbaere uit Oostende kiest voor een propere woning en gezonde lucht voor haar gezin. Klant Philippe

8400 Jean-Pierre en Nadine uit Oostende kiezen voor zuivere lucht en een propere woning. Alsook zullen ze vanavond in een bed slapen zonder huisstofmijt! Klant Philippe

8400  Sara uit Oostende is een studente verpleegster A1, zij hecht dus veel belang aan gezondheid.

Sara kiest voor de Ritello R2 vanwege de gezonde leefomgeving en de regen frisse zuivere lucht die wordt gecreëerd door de Ritello R2.

8400 Deze meneer uit Oostende kiest voor de Ritello R2 want hij wil een stofvrije woning met een gezonde leef- en slaapomgeving. Met zijn Ritello R2 zal dit geen probleem zijn.

8450 Edwin en Annuschka uit Bredene kiezen resoluut voor zuivere lucht en een propere woning zonder hondenhaar. Zij kiezen voor de Ritello R2. Klant Philippe

8450 Vanaf vandaag minder fijn stof voor Nancy en haar kinderen uit Bredene dankzij haar Ritello R2. Klant Eric

8450 Corinne en Glenn uit Bredene verkiezen gezonde lucht. Corinne voelde al een verschil van gezonde lucht door haar astma problemen. Zij kiezen voor de Ritello R2. Klant Philippe

8460 Marina en Erwin uit Oudenburg zijn trotse eigenaars van de Ritello R2. Vanaf vandaag een gezonde en stofvrije woning.

8480 Silke uit Ichtegem wil regenfrisse zuivere lucht en een gezonde woning voor haar kinderen, zij kiest voor de Ritello R2. Klant Denis

8480 Mijn mama uit Eernegem zorgt voor regenfrisse lucht in onze woning met haar Ritello R2.

8480 Didier Therry en Marina Bisschops uit Eernegem kiezen resoluut voor zuivere lucht en een gezonde woning. Zij kiezen voor de Ritello R2. Klant Philippe

8501 Jean-Paul uit Heule kiest voor de Ritello R2 voor de regen frisse lentelucht. Klant Renzo

8501 Carine en Anja uit Heule kiezen voor de Ritello R2 omdat hun huis properder is, lekker zal ruiken en gezonder zal zijn dan voorheen. Klant Renzo

8600 Gerlinde en Geert uit Diksmuide zullen vanaf vandaag hun woning stofvrij houden terwijl de lucht gezuiverd wordt met hun Ritello R2. Klant Eric

8610 Ascanio en Joyce uit Kortemark kiezen voor regen frisse lucht en een gezonde leefomgeving voor hun dochtertje. Zij kiezen voor de Rirello R2.

8610 Marieke, Kevin en hun kindje Maxim met astma komen uit Kortemark. Zij kiezen voor de Ritello R2 omdat zuivere lucht en een gezonde woning erg belangrijk is voor hun zoontje. Klant Gregory

8620 Liliane en Fernand uit Nieuwpoort willen geen stof meer in huis en in een gezonde woonomgeving leven, dit is nu mogelijk dankzij hun Ritello R2.

8630 Dirk en Patricia uit Veurne kiezen voor regen frisse lucht, zij kiezen voor de Ritello R2. Klant Gregory

8650 Jason en Tracy uit Houthulst willen voor hun kindje gezonde lucht in huis, zonder fijn stof en kiezen daarom voor de Ritello R2.

8690 Mieke uit Alveringem kiest voor gezonde lucht, zij kiest voor de Ritello R2.

8750 Stefanie en Gino uit Zwevezele kiezen samen met hun katten voor de Ritello R2. Vanaf vandaag geen kattenharen meer in huis. Klant Wim

8800 Nanami Clauwaert uit Roeselare kiest voortaan voor een propere woning met regen frisse lucht in huis dankzij haar Ritello R2. Klant Philippe

8820 Kimberly en Kenneth uit Torhout. Kimberly had nog maar net twee uur voor aankomst gestofzuigd en gedweild. Nog werd zij omver geblazen door de resultaten met de Ritello R2, zij kiezen voor een echt stofvrije woning met de Ritello R2. Klant Brecht en Maria

8830 Vanaf vandaag heeft meneer een stofvrije en gezonde woning om in te leven dankzij zijn Ritello R2.

8830 Ellen uit Gits geniet vanaf vandaag van zuivere lucht in haar woning dankzij haar Ritello R2. Klant Gregory

8870 Carolle en Pieter uit Izegem zijn super blij met hun Ritello R2. Top toestel de Ritello R2, vanaf nu geen hondenharen meer in huis en een gezonde leefomgeving.

8900 Andy en Cherly uit ieper kiezen voor een gezonde woning en leefomgeving met hun Ritello R2.

8900 Deze mevrouw uit Ieper is super blij met haar Ritello R2. Gezondheid staat voorop en nu kan ze echt een gezonde leefomgeving creëren. Dit en een stofvrije woning.

8930 Sonia uit Lauwe kiest voor de Ritello R2 omdat hij doet wat andere toestellen niet kunnen. Klant Renzo

9000 Oswald en Ann uit Gent kiezen voor de Ritello R2, zij kiezen voor een stofvrije woning. Klant Kris

9000 Guy en Carine uit Gent hebben ook gekozen voor de Ritello R2. Vanaf vandaag een gezonde leefomgeving en stofvrije woning.

9000 Linda uit Gent wil minder stof en echte zuivere lucht voor haar en haar 2 papegaai’s, 2 honden en 4 poezen. Zij kiest voor de Ritello R2.

9030 Martine en haar gezin is blij met hun Ritello R2, vanaf nu een stofvrije en propere woning. Klant Caro

9040 Mieke en Mario uit Sint Amandsberg kiezen voor de Ritello R2, ze kiezen voor een stofvrije en gezonde leefomgeving. Klant Kris

9060 Manuela en Manolito uit Zelzate kiezen voor de Ritello R2, zij willen een stofvrije woning en een gezonde leefomgeving. Klant Wim

9070 Koen en Sabrina uit Heusden kiezen vanaf vandaag voor een echt propere en gezonde woning met de Ritello R2. Klant Paul

9080 Myriam en Patrick uit Lochristi willen een gezonde woning met regen frisse zuivere lucht om in te ademen, de Ritello R2 biedt hen deze oplossing. Dat het huis nog eens stofvrij zal zijn is mooi meegenomen.

9090 Patrick en Marie-Anne uit Melle kiezen volmondig voor de Ritello R2. Een gezonde en stofvrije woning is voor hen belangrijk. Klant Kris

9100 Tamara en Andre uit Sint-Niklaas kiezen voor de Ritello R2, geen honden en kattenhaar meer in huis. Klant Kris

9100 Kurt en Wim uit sint Niklaas kiezen voor een stofvrije woning met gezonde leefruimtes, zij kiezen voor de Ritello R2.

9100 Berlinde uit Sint-Niklaas kiest voor de Ritello R2. Ook zij wil een gezonde leefomgeving en een stofvrije woning. Klant Kris

9111 Madoit en Cynthia uit Belsele vonden de resultaten verbluffend. Ze kiezen dan ook zonder twijfel voor de Ritello R2, nu hebben ze een echt stofvrije en gezonde woning.

9111 Bij Veerle en Dirk uit Belsele is er nu een gezonde leefomgeving met regen frisse zuivere lucht om in te ademen dankzij hun Ritello R2.

9140 Tamara en Ronny uit Temse hebben dankzij hun Ritello R2 vanaf vandaag een gezonde en stofvrije leef- en slaapomgeving.

9160 Devin en Elise uit Temse kiezen voluit voor de Ritello R2. Een gezonde woning is voor hen belangrijk. Klant Paul

9160 Lindsey, Renzo en de kinderen uit Lokeren kiezen voor een gezonde en stofvrije woning met hun Ritello R2.

9160 Mario en Elke uit Lokeren zeggen samen met hun dochter en de 4 honden vaarwel aan alle stof met hun Ritello R2. Klant Paul

9190 Jurgen en Nancy uit Stekene willen een gezonde leefomgeving en een stofvrije woning, dit is vanaf vandaag mogelijk met hun Ritello R2.

9200 Vanessa en haar kinderen uit Appels willen gezonde, regen frisse zuivere lucht. Vanaf vandaag is dit mogelijk dankzij hun Ritello R2.

9220 Peter uit Hamme heeft de Ritello R2 aangekocht voor de regen frisse zuivere lucht en een stofvrije woning.

9230 Veerle (Mannahuis) uit Wetteren vindt de Ritello R2 een aanrader van formaat. Zij gaat vanaf vandaag aan de slag met haar eigen Ritello R2 want gezondheid is belangrijk.

9240 Jurgen, Stephanie en Driesje uit Zele gaan voluit voor meer regen frisse zuivere lucht in hun woning met hun eigen Ritello R2.

9240 Bruno en Lieve uit Zele willen niet meer zonder de Ritello R2, alleen nog maar zuivere lucht en een stofvrije woning.

9240 Carine en Adriaan uit Zele willen meer frisgewassen lucht in hun woning en de Ritello R2 geeft hen deze oplossing. Klant Paul

9240 Christelle en Ronny uit Zele kiezen voluit voor de Ritello R2. Vanaf vandaag hebben ze een stofvrije woning met gezonde regen frisse zuivere lucht om in te ademen.

9240 Mario en Wendy uit Zele hebben vanaf vandaag een stofvrije woning en een gezonde leefomgeving dankzij hun Ritello R2.

9240 Bart en Deborah uit Zele willen een gezonde leef- en slaapomgeving voor hun kinderen en kiezen daarom voor de Ritello R2. Vanaf vandaag geen stof meer, geen huisstofmijt meer en alleen nog regen frisse zuivere lucht om in te ademen.

9240 Ivan en Nathalie uit Zele willen vanaf nu regen frisse zuivere lucht, hiervoor kiezen zij voor de Ritello R2.

9270 Marina en Eddy uit Laarne zijn blij met hun Ritello R2. Vanaf vandaag een gezonde en stofvrije woning.

9270 Vicky en Gunther uit Kalken kiezen vanaf vandaag om komaf te maken met alle stof en enkel regen frisse lucht in huis voor het hele gezin.

9270 Steve en Tiffany uit Kalken hebben vanaf vandaag een gezonde leefomgeving en een stofvrije woning dankzij hun Ritello R2.

9270 Valerie en haar vier schatten van kinderen uit Kalken hebben vanaf vandaag een gezonde leefomgeving en een gezonde, huisstofmijt vrije matras om op te slapen dankzij hun Ritello R2.

9280 Marie-Rose en Oscar uit Lebbeke kiezen voor de Ritello R2. Zij willen een echt propere woning en het is zeker mooi meegenomen dat ze hierbij terwijl een gezonde leefomgeving creëren. Klant Kris

9290 Caroline en Philip uit Overmere zijn super blij met hun Ritello R2 want nu hebben ze een gezonde leefomgeving en een echt stofvrije woning.

9290 Viviane en Willy uit Berlare kiezen voor de Ritello R2, zij hechten namelijk veel belang aan gezondheid. Dus is een gezonde leefomgeving belangrijk. Klant Kris

9290 Geert en Ann uit Overmere konden niet snel genoeg aan de slag met de Ritello R2. Zij willen een stofvrije en gezonde leefomgeving in huis.

9290 Filip uit Berlare kiest voor de Ritello R2. Stofvrije en gezonde ruimtes staan voorop bij Filip. Klant Kris

9310 Marc en Viviane uit Herdersem genieten vanaf vandaag van een gezonde leefomgeving in een stofvrije woning. Klant Kris

9310 Julien en Godelieve uit Herdersem kiezen voor de Ritello R2 want zij willen een gezonde en stofvrije leefomgeving. Julien is de bekende ajuinboer van Aalst carnaval.

9420 Sara uit Erpe kiest voor de Ritello R2 omdat de gezondheid belangrijk is voor haar en haar gezin. Klant Kris H.

9420 Koen en Ilse uit Burst hebben dankzij hun Ritello R2 vanaf vandaag een stofvrije, gezonde leefomgeving en een huisstofmijt vrije slaapkamer. klant Kris

9451 Chris en Saskia uit Kerksken kiezen voluit voor de Ritello R2. Ook zij willen een gezonde matras zonder huisstofmijt en een stofvrije woning. Klant Kris

9470 Sasha en Pascale uit Denderleeuw verkiezen vanaf vandaag fris gewassen lucht in hun woning, zij kiezen voor de Ritello R2.

9470 Dirk en Conny uit Denderleeuw wensen een zuivere en propere woning. Dit is vanaf vandaag mogelijk dankzij hun Ritello R2. Klant Caro

9500 Sarah en Wesley uit Goeferdinge kunnen niet wachten om hun huis nog properder te maken, effectief proper met de Ritello R2. Klant Caro

9506 Marco en Nancy uit Idegem kiezen volmondig voor de Ritello R2. Vanaf vandaag een gezonde en stofvrije woning.

9570 Detant Hans en Martens Anda uit Lierde hebben vanaf vandaag een stofvrije woning en een huisstofmijt vrije matras. Dit dankzij hun Ritello R2.

9620 Patrick en Daniella uit Zottegem willen zuivere lucht voor hun gezin en kiezen hiervoor voor de Ritello R2. Klant Caro

9620 Martine en Johnny uit Zottegem kunnen vanaf vandaag stofvrij door het leven dankzij hun Ritello R2. Klant Wim

9660 De Pessemier Marc en Christelle uit Brakel hebben de Ritello R2 in huis gehaald omdat zij een gezonde leefomgeving belangrijk vinden, dat deze nu nog eens stofvrij is ook is een groot pluspunt.

9660 Luc en Fanny uit Brakel hebben gekozen voor de Ritello R2, lang leve de propere lucht vanaf vandaag.

9660 Ellen en Koen uit Brakel kiezen voor de Ritello R2 omdat een gezonde leefomgeving belangrijk is voor hen. Klant Kris

9750 Livke en Eric uit Kruisem kiezen voor zuivere lucht met hun Ritello R2.

9800 Marnix en Patricia uit Deinze kiezen voor de Ritello R2. Een stofvrije en gezonde woning is voor hen belangrijk.

9820 Patrick en Yannick uit Merelbeke kiezen voor een gezonde en stofvrije leefomgeving, zij kiezen voor de Ritello R2.

9820 Vanessa, Koen (niet op de foto) en Sandy uit Laarne kiezen voor de Ritello R2. Vanaf vandaag zuivere regen frisse lucht en een gezonde woning.

9850 Weer mensen gelukkig gemaakt met zuivere lucht en een stofvrije woning. Inge en Philippe uit Lievegem gaan al direct aan de slag met hun Ritello R2.

9860 Conny en Pascal uit Landskouter hebben vanaf vandaag regen frisse zuivere lucht in de woning dankzij hun Ritello R2.

9860 Caroline en Sven uit Oosterzele kiezen voor een gezonde leefomgeving voor de zoon met muco. Zij kiezen voor de Ritello R2.

9880 Anita en Luc uit Aalter kiezen ook voor zuivere lucht en het stof buiten voor hen en hun prachtige poezen. Ze kochten een Ritello R2 voor boven en eentje voor beneden.

9880 Natascha en Sven uit Aalter kiezen voor zuivere lucht en een propere woning met de Ritello R2. Sven krijgt al stof genoeg binnen tijdens zijn job als schilder.

9880 Steven en Eva uit Aalter kiezen voor de Ritello R2 omdat ook zij een gezonde leef- en slaapomgeving willen.

9900 Danisya en Niels uit Eeklo kiezen voor de Ritello R2. Ze kiezen voor een gezonde leefomgeving en slaapomgeving, weg met de huisstofmijt.

9910 De familie Goossens uit Knesselare willen een stofvrij huis vanaf nu en kiezen voor de Ritello R2.

9910 Lieselotte uit Ursel verkiest vanaf heden een stofvrije woning, dit is nu mogelijk dankzij haar Ritello R2.

9930 Ideaal om te kuisen is toch met slecht weer. Danny uit Zomergem is alvast met plezier begonnen en het gaat zo veel vlugger met zijn Ritello R2, terwijl ademt hij regen frisse zuivere lucht in.

9940 Sandra uit Evergem is blij met de Ritello R2. Vanaf nu effectief proper en zuivere lucht. Klant Caro.

9940 Rita,François en de hond Ninjo zijn super gelukkig met hun Ritello R2! Vanaf nu zuivere lucht en een mooie vacht voor Ninjo!

9940 Louise krijgt dankzij haar mama uit Ertvelde stofvrije gezonde lucht via de Ritello R2.

9940 Diedrik en Sofie uit Sleidinge zijn supertevreden over hun kerstaankoop. Vanaf vandaag een gezonde lucht en een stofvrije woning voor hen en de kids dankzij hun Ritello R2.

9950 Melissa en Steven uit Waarschoot, Lievegem zijn blij met hun Ritello R2. Eindelijk een stofvrije en gezonde woning.

9968 Melissa en Joran uit Oosteeklo zijn blij met de levering van hun Ritello R2. Vanaf vandaag een gezonde leefomgeving en een stofvrije woning voor hun gezin.

9968 Kimberly, Edwin en de kids uit Bassevelde zetten hun gezondheid voorop, zij kiezen voor de Ritello R2. Vanaf vandaag een stofvrije woning en een gezonde leefomgeving voor hun gezin.

Ik heb ongelooflijk zuivere lucht in huis en de neusloop door allergie bij mijn vrouw is verdwenen. Dit dankzij de Ritello R2.

Raynor Sylvie en de kinderen zijn super tevreden met hun Ritello R2. Voor altijd zuivere lucht in hun huis.

Ria en Frank zuiveren hun huis voortaan met de Ritello R2. Vanaf nu een gezonde leefomgeving en geen stof meer in onze woning.

Vanaf vandaag geen stof meer in huis en in de zetels dankzij hun Ritello R2.

Johan en Rita zullen vanaf vandaag hun woning stofvrij en hygiënisch houden met hun Ritello R2.

Deze mensen zijn super blij met hun Ritello R2, zij hebben vanaf vandaag regenfrisse zuivere lucht in hun woning.

Deze meneer heeft de Ritello R2 gekocht omdat gezondheid belangrijk is voor hem. Vanaf vandaag een gezonde, stofvrije woning.

Wij hebben kwaliteit toegevoegd aan ons leven met hygiëne en gezondheid dankzij onze Ritello R2. Vanaf nu regen frisse lucht.

Vanaf nu gaat hun hond Kito er niet meer met de staart tussen zijn poten vandoor wanneer ze het huishouden doen. En gedaan met astma-aanvallen voor Patrick dankzij hun Ritello R2.

Georgette verkiest de Ritello R2 om dagelijks te gebruiken. Zuivere lucht kunnen inademen en in een gezonde woning wonen is belangrijk voor haar.

Deze mensen kiezen vol enthousiasme voor de Ritello R2 want zij willen regen frisse zuivere en gezonde lucht in hun woning.

Lieve en Eddy. Lieve heeft nog 1/3 van haar longen die werken en tijdens de voorstelling van de Ritello R2 kon ze reeds beter ademen. Bedankt Ritello

Deze mensen zijn super tevreden met hun Ritello R2. Hun huis zal nu vrij zijn van hondenharen en dit terwijl ze gezonde, zuivere lucht zullen inademen. Klant Alain

Anita vangrieken kiest vanaf vandaag voor zuivere en propere lucht in haar woning met haar Ritello R2.

Deze mensen vinden gezondheid  belangrijk voor hun gezin en kiezen daarom voor de Ritello R2. Zij kiezen voor een stofvrije woning en een gezonde leefomgeving.

Een gezonde leefomgeving creëren en daarnaast nog eens een stofvrije woning, de Ritello R2 doet het allemaal.

Deze mevrouw is super blij dat ze haar tapijten nu zelf kan diepte reinigen en dit op een gezonde manier. Zij kiest voor de Ritello R2.

Sophie en haar broer Jens zijn super blij met hun Ritello R2, vanaf vandaag een echt proper huis en regen frisse zuivere lucht om in te ademen.

Deze mevrouw is blij met haar Ritello R2 en gaat er onmiddellijk mee aan de slag, zo heeft zij nu al zuivere regen frisse lucht om in te ademen.

Bij deze meneer vanaf vandaag een stofvrije woning, een huisstofmijt vrije matras en een gezonde regen frisse zuivere lucht om in te ademen.