1840 Micheline uit Londerzel heeft gekozen voor zuivere lucht en een stofvrije woning. Zij kiest voor de Ritello R2.

1840 Deze mevrouw uit Londerzeel heeft vanaf vandaag een stofvrije woning en een gezonde leefomgeving dankzij haar Ritello R2.

1980 Sarah en Giovanne uit Eppegem kiezen voor gezonde Zwitserse lucht in huis met hun Ritello R2. Klant Johan

2100 Jacques 81 en Alice 71 uit Deurne hebben de Ritello R2 ook gekozen voor hun gezondheid. Jacques heeft wel de vrees om de Ritello R2 niet te overleven.

2220 Ronny uit Heist Op Den Berg wil geen stof en kattenhaar meer in zijn woning. Om dit resultaat te bekomen kiest hij voor de Ritello R2.

2221 Steve uit Booischot heeft vanaf vandaag gezonde lucht en een stofvrije woning dankzij zijn Ritello R2.

2221 Dit gezin uit Pijpelheide kiest voor de Ritello R2 want ook zij hechten veel belang aan een gezonde leefomgeving.

2223 Familie Ceulemans uit Schriek kiezen voor gezonde, frisse lucht. Zij kiezen voor de Ritello R2.

2235 Joël en Viviane uit Hulshout kiezen vanaf vandaag voor fris gewassen lucht. Dit is mogelijk dankzij hun Ritello R2.

2250 Lydia en Staf uit Olen willen een stofvrije woning maar ook een gezonde woning. Daarom kiezen ze voor de Ritello R2.

2260 De familie Straetemans uit Westerlo kiest voor frisse en gezonde lucht met hun Ritello R2.

2260 Katrien Lodewijckx uit Tongerlo kiest voor de Ritello R2, zij kiest voor een stofvrije woning en een gezonde leefomgeving.

2260 Mevrouw uit Voortkapel kiest voor de Ritello R2 want een gezondheid staat bij mevrouw voorop.

2340 Deze mevrouw uit Beerse zet gezondheid en hygiëne voorop, zij kiest voor de Ritello R2.

2350 Deze mevrouw uit Vosselaar gaat nu door het leven met minder stof en allergieën in hun leven. Dit dankzij hun Ritello R2.

2350 Deze jongedame uit Vosselaar heeft vanaf vandaag een stofvrije woning en een gezonde leefomgeving dankzij haar Ritello R2. Weg met die huisstofmijt.

2460 Connie uit Kasterlee kiest vanaf vandaag voor een stofvrij huis en daarvoor heeft zij een Ritello R2 in huis.

2470 De familie Huysmans uit Retie kiezen vanaf nu voor een proper gewassen lucht en vooral propere verwarmingen, dankzij hun Ritello R2.

2580 De familie Lens van Café De Welkom uit Beerzel kiezen voor een propere woning en café dankzij hun Ritello R2.

2620 Brigitte uit Hemiksem kiest vanaf vandaag voor zuivere lucht, een propere matras én een proper tapijt zonder beestjes en hondenhaar. Zij kiest voor de Ritello R2.

2800 Ingrid cuypers uit Mechelen wil regenfrisse zuivere lucht om in te ademen in huis. Maar wil dit ook stofvrij hebben en heeft daarom voor de Ritello R2 gekozen.

2850 Fons en Christelle uit Boom laten vanaf nu hun 2 Filter Queens en hun Miele in de kast staan want de Ritello R2 kan zoveel meer dan deze allemaal tesamen.

2960 Deze mensen uit Brecht kiezen voor hun gezondheid dankzij de Ritello R2.

3010 Axel en Cindy uit Kessel-Lo kiezen voor regen frisse zuivere lucht. Dit dankzij hun Ritello R2.

3012 De familie Haesaerts uit Wilsele kiezen voor regen frisse zuivere lucht en een gezonde leefomgeving met hun Ritello R2.

3071 Serena en Bart uit Erps Kwerps gaan voor een gezonde en stofvrije woning met hun Ritello R2.

3090 Isabelle uit Overijse wil een gezonde woning die ook nog eens stofvrij is. Dit is vanaf vandaag mogelijk met haar Ritello R2.

3130 Elke & Christof uit Begijnendijk gaan voor een gezonde en stofvrije leefomgeving met hun Ritello R2.

 

Elke is gestopt met haar pillen tegen allergie sinds ze het toestel in huis heeft, natuurlijk als ze een dag buiten huis gaat moet ze het nog wel nemen. Maar toch een mooie vooruitgang voor haar.

3130 Anne van vzw Poezenplaneet uit Betekom kiest voor regenfrisse zuivere lucht en een propere werkomgeving. Zij kiest voor de Ritello R2.

3190 Yasmin en Rutger uit Boortmeerbeek willen al het vuil in het water en buiten. Zo zullen terwijl ook genieten van gezonde lucht in huis. Dit allemaal dankzij hun Ritello R2.

3190 Deze onthaalmoeder vindt het belangrijk dat de kindjes in een gezonde en stofvrije leefomgeving kunnen opgroeien en ontwikkelen. Zij kiest hiervoor voor de Ritello R2.

3271 De familie Alaerts - Eyckmans uit Averbode kiezen voor regenfrisse zuivere lucht met hun Ritello R2.

3454 Yvona en Kristof uit Rummen kiezen ervoor om het stof in het water te hebben en buiten uit te gieten. Daar hebben ze de Ritello R2 voor nodig. Klant Emmy

3501 Marie-Jeanne uit Alken heeft voor de Ritello R2 gekozen omdat ze een zuivere en gezonde leefomgeving in huis wil creëeren.

3582 Inge uit Koersel heeft voor de Ritello R2 gekozen omdat ze voor haar toekomstig kleinkind een zuiver huis en nog zuiverder lucht wenst te hebben.

3723 Marina uit Borgloon was overtuigd nadat ze het resultaat van de matras had gezien. Dankzij haar Ritello R2 geen huisstofmijt meer in haar matras.

3723 Katelijn uit Borgloon heeft voor de Ritello R2 gekozen omdat ze in een gezondere binnen lucht wil leven.

3730 Omdat hun zoon astma heeft en ze hem een gezonde leefruimte willen geven hebben Alain en Rita uit Hoeselt voor de Ritello R2 gekozen . Klant Emmy

3740 Magda en André uit Bilzen hebben voor de Ritello R2 gekozen omdat alles op deze manier zuiverder zal worden, zuivere lucht waarvan het vuil wordt afgevoerd door het water.

3740 Ingrid en Bert uit Bilzen hebben voor de Ritello R2 gekozen omwille van de zuiverheid en de gezondheid.

3870 Omdat ze het toestel kende en last heeft van allergieën heeft Iris uit Heers voor de Ritello R2 gekozen.

8000 Katrien en Lieve uit Brugge bieden een nieuwe thuis aan voor 8 geadopteerde Spaanse honden. Vanaf nu hebben ze zuivere lucht en het hondenhaar gaat definitief buiten bij twee deze fantastische dames. Zij kiezen voor de Ritello R2.

8000 Bram en Sabrina uit Brugge Hebben vanaf vandaag een propere en gezonde woning om in te leven. Dit dankzij hun Ritello R2.

8000 Nathalie & Filip uit Brugge kunnen vanaf vandaag een gezonde leefomgeving creëren in hun zaak en deze makkelijk stofvrij houden dankzij hun Ritello R2.

8020 Restaurant de Kampveldhoeve is nu de trotse eigenaar van een Ritello R2. Heel leuk restaurantje en ideaal voor groepen. Stofvrije groetjes vanuit de Kampveldstraat. Klant Gregory.

 

 

http://www.kampveldhoeve.be/

8020 Elke en Dennis van Tstuutje uit Oostkamp kiezen voor gezondheid. Zij kiezen voor de Ritello R2.

8020 Kim en Serge uit Oostkamp kiezen voor gezonde lucht.... Geen stank, stof, pollen en bacteriën met de Ritello R2. Klant Paul

8210 Bianca en Kenneth uit Zedelgem kiezen voor gezonde regen frisse zuivere lucht. Zij kiezen voor de Ritello R2.

8310 Christiane en Roland uit Assebroek ruilen hun Rainbow in voor de Ritello R2. Ze willen alleen het beste, een stofvrije woning met regenfrisse zuivere lucht. Klant Wim

8310 Marie-Ange en Peter uit Assebroek kiezen vandaag voor het echt grondig poetsen en dat terwijl ze ook kiezen voor zuivere lucht in huis. Klant Marleen

8340 Lise en Martijn uit Damme kiezen vandaag ook voor zuivere lucht en een stofvrije woning. Zij kiezen voor de Ritello R2.

8370 Dirk uit Blankenberge wil een zuiver huis zonder stof, dit is mogelijk dankzij zijn Ritello R2.

8400 Kim en Bryan uit Oostende kiezen voor regenfrisse lucht en een stofvrije woning voor hun gezin, dit is mogelijk dankzij hun Ritello R2. Klant Sven

8400 Gjürdis, Sabrina en dochter Danisha Viaene uit Oostende kiezen voortaan voor gezonde lucht en een propere woning. Zij kiezen voor de Ritello R2. Klant Philippe

8400 Stéphaney en Miquël uit Oostende zeggen vaarwel aan het stof en hondenhaar. Dit dankzij hun Ritello R2. Klant Philippe

8400 Philippe en Wendy uit Oostende. Zij verkiezen een propere huis zonder stof en honden- en kattenhaar. Klant Philippe

8400 Donald en zijn lieftallige vrouwtje uit Oostende kiezen voor gezondheid. Zij kiezen voor de Ritello R2. Klant Sven

8400 Gwenny Verriest en Thom Axele uit Oostende kiezen voor frisse en zuivere lucht en een propere woning met hun Ritello R2. Klant Philippe

8420 Alice en Bruno uit Wenduine kiezen voor de Ritello R2 en dus ook voor hun gezondheid. Klant Sven

8430 Dedrie Nicky uit Middelkerke kiest voor gezonde lucht en een propere woning voor haar en haar vier kinderen. Zij kiest voor de Ritello R2. Klant Philippe

8433 Chantal Vandenbussche en Alex Dewide uit Slijpe willen geen honden- en kattenhaar meer en willen ook gezonde lucht vanaf nu, dit dankzij hun Ritello R2. Klant Philippe

8450 Luc en Peggy Engels uit Bredene kiezen voortaan voor een propere en gezonde leefomgeving dankzij hun Ritello R2. Klant Philippe

8450 Marianne en Dirk uit Bredene kiezen voor gezondheid. Zij kiezen voor de Ritello R2. Klant Sven

8450 Yanina en Anthony uit Bredene kiezen voor gezondheid en regenfrisse lucht met hun Ritello R2. Klant Sven

8460 Maarten en Brigitte uit Oudenburg kiezen voortaan voor een propere woning zonder hondenhaar en gezonde lucht dankzij hun Ritello R2. Klant Philippe

8460 Conne Crevits en Luc Maenhoudt uit Oudenburg kiezen voortaan voor zuivere lucht en alle hondenhaar buiten. Dit met hun Ritello R2. Klant Philippe

8460 Iris en Steve uit Ettelgem kiezen voor regen frisse zuivere en gezonde lucht voor het hele gezin, ze kiezen hiervoor voor de Ritello R2.

8470 Nancy uit Gistel kiest voor haar woning en frituur De Froene 62 op de Nieuwpoortse steenweg voor regen frisse zuivere lucht. Klant Sven

8470 Dit gezin uit Snaaskerke heeft gekozen voor de Ritello R2 want zij willen een stofvrije en gezonde woning.

8510 Veerle en Curd uit Marke gaan voor een stofvrije woning en een propere matras. Zij kiezen voor de Ritello R2.

8510 Annemie uit Marke wenste gezonde lucht om in te ademen, vanaf vandaag is dit mogelijk dankzij haar Ritello R2. Klant Renzo

8520 Familie Bolle Harley en Aaike uit Kuurne hebben vanaf vandaag een stofvrije woning dankzij hun Ritello R2. Klant Beni

8540 Cindy en Jonathan zijn heel blij met een stofvrije woning. Dit dankzij  hun Ritello R2. Klant Beni

8570 Familie Maes-Waelkens uit Wevelgem hebben vanaf vandaag een stofvrije woning. Ze zijn erg tevreden met de aankoop van hun Ritello R2. Klant Beni

8600 Noella uit Diksmuide wil komaf maken met die ongezonde lucht in huis en heeft daarom een Ritello R2 in huis genomen. Het is ook goed meegenomen dat haar woning vanaf nu ook nog eens stofvrij is.

8610 Jose en Katrien uit Handzame willen een gezonde en stofvrije woning. Vanaf vandaag zullen ze daarbovenop ook nog eens een gezonde matras hebben om in te slapen dankzij hun Ritello R2. Klant Gregory

8680 Arno en Kitana uit Koekelare kiezen voor de Ritello R2 want zij willen een gezonde en propere leefomgeving voor hun kindje. Klant Sven

8680 Conny en Johan uit Koekelare kiezen voor de Ritello R2 om hun huis echt stofvrij te krijgen. Klant Sven

8680 Virginie uit Koekelare wil pure Zwitserse lucht in haar woning vanaf nu en heeft de Ritello R2 in huis gehaald hiervoor.

8680 Marc en Caroline uit Koekelare wilden het vuil in het water en buiten, er was niet veel om over na te denken. De Ritello R2 zorgt hiervoor. Klant Gregory

8720 Sofie en Stephan uit Wakken zijn overtuigd van de Ritello R2 en kiezen voor gezonde lucht.

Het is leuk meegenomen dat het vanaf vandaag ook nog eens stofvrij en hondenhaar vrij zal zijn. Klant Beni

8730 Monique en Rudolf uit Beernem willen vanaf vandaag een echte propere gezonde woning en dit kan nu met haar Ritello R2.

8750 Amy en Dieter uit Zwevezele kiezen voor zuivere lucht. Zij kiezen voor de Ritello R2. Klant Sven

8790 Elke en Geoffrey uit Waregem zijn vanaf vandaag trotse bezitters van hun Ritello R2 en erg blij met hun stofvrije woning. Klant Beni

8792 Bianca en Francky uit Desselgem kiezen voortaan voor de Ritello R2. Weg met de allergieën en hondenharen. Klant Malvina

8800 Familie Casier - Boddez uit Roeselare heeft vanaf vandaag een stofvrije woning dankzij hun Ritello R2. Klant Beni

8800 Tony uit Roeselare wil een woning die stofvrij en hondenhaar vrij is. Dit is vanaf nu mogelijk dankzij zijn Ritello R2.

8800 Erik en Erika uit Roeselare. Ze willen het stof in het water en buiten. Erika had ook wat last van astma en zal hiermee ook wat geruster kunnen ademen in haar huis. De Ritello R2 bleef staan, ze willen niet meer zonder.

8800 Paulette en Christiaan uit Roeselare willen vanaf nu dat het er niet alleen proper uitziet maar ook echt proper is! Vooral ook voor de twee schatjes van honden... Gezondheid kopen... Klant Marleen

8800 Tamara uit Roeselare kiest voor frisse lentelucht in huis en een gezonde leefomgeving, zij kiest voor de Ritello R2. Klant Renzo

8800 Cynzia uit Roeselare kiest voor de Ritello R2 nadat ze ziet hoeveel vuil er uit haar net gepoetst tapijt kwam. Dankzij haar Ritello R2 zal zij haar tapijt vanaf nu echt goed kunnen schoonmaken en dit terwijl zij een gezonde leefomgeving aan het creëren is. Klant Renzo

8810 Kaatje en Stijn uit Lichtervelde kiezen vanaf vandaag voor de Ritello R2 en voor zuivere lucht in huis. Huisstofmijten bites the dust in dit huis vanaf nu. Klant Gregory

8820 David en Joke uit Torhout kiezen voor de Ritello R2 want zij willen zuivere lucht in hun woning en geen hondenharen meer. Klant Gregory.

8820 Francky en Chantal uit Torhout kiezen voor een gezonde en stofvrije leefomgeving in huis. Dit is mogelijk dankzij hun Ritello R2. Klant Gregory

8820 Xavier en Monique Declerck uit Torhout kiezen voor een stofvrije woning en regen frisse zuivere lucht om in te ademen. Zij kiezen voor de Ritello R2.

8820 Marc en Bernadette uit Torhout kiezen voor de Ritello R2 voor hun gezondheid. Al de andere opties waren een plus en was voor hen 2 vliegen in 1 klap. Klant Gregory

8820 Dorine uit 8820 Torhout is blij dat ze haar papegaai Rambo kan houden nu haar huis stofvrij is dankzij de Ritello R2. Klant Renzo

8830 Donald en Esmeralda uit Hooglede. Na het zien van de werking van deze Ritello R2 willen we zeker al het vuil in het water en buiten zoals we altijd al gewild hebben. Klant Gregory

8850 Josephine en Wim uit Ardooie. Heel tevreden met de Ritello R2, vanaf vandaag een gezonde en stofvrije woning.

8870 De familie Vanden Broecke Geert uit Izegem gaan de strijd aan tegen allergieën en stof. Na het zien van de Ritello R2 zijn ze er zodanig van overtuigd dat ze onmiddellijk een tweede Ritello R2 hebben aangekocht voor de bovenverdieping. Ze zijn ook overtuigd van de service. Klant Beni

8880 Emelie en haar partner uit Ledegem gaan voor een stofvrije woning en een propere matras. Zij kiezen voor de Ritello R2.

8880 Bij Ann en Luc in Ledegem hebben ze vanaf vandaag een stofvrije woning en een gezonde leefomgeving dankzij hun Ritello R2.

8920 Maria uit Langemark is blij dat ze haar Ritello R2 heeft want vanaf nu zal het wel een verschil uitmaken, zij gaat voor een gezonde leefomgeving.

8930 Cathy uit Menen is heel blij dat ze vanaf vandaag een gezonde en stofvrije woning heeft. Zij kiest voor de Ritello R2.

8970 Paul en Christine uit Poperinge zijn superblij dat ze vanaf nu geen stof meer in huis hebben en gezonder kunnen leven dankzij hun Ritello R2. Klant Jason

9000 Annie uit Gent kiest voor zuivere lucht en een effectief propere woning met haar Ritello R2. Klant Caro

9040 Deze mevrouw uit Sint Amandsberg heeft gekozen voor de Ritello R2 omdat ze nu echt proper kan poetsen en tewrijl een gezonde leefomgeving kan creëeren.

9041 Annick uit Oostakker wil geen rondvliegend hondenhaar meer. Dit is nu mogelijk dankzij haar Ritello R2. Klant Caro

9041 Jordy en Jeremy uit Oostakker kiezen voor effectief proper en aangenamere lucht. Zij kiezen voor de Ritello R2. Klant Caro

9070 Dirk & Anita uit Destelbergen hebben vanaf vandaag regen frisse lucht in de woning dankzij hun Ritello R2.

9080 Martin en Monique uit Lochristi kiezen voor de Ritello R2. Vanaf vandaag zullen ze veel minder last hebben van hun allergieën binnenshuis. Klant Kris

9100 Linda uit Sint-Niklaas was verwonderd van de Ritello R2 met stofborstel nadat ze het stof met een nat zeemvel verwijderd had.

 

Nu kan ik de lucht reinigen, ioniseren,  bevochtigen, ontgeuren en zelfs aromatiseren en dat met maar één toestel. Wat een toestel die Ritello R2. Klant Marc

9111 Davy en Kehly uit Belsele willen een stofvrije woning en geen huisstofmijt meer. Dit is mogelijk vanaf vandaag dankzij hun Ritello R2. Klant Kris

9120 De familie Ruymbeek uit Beveren heeft gekozen voor de Ritello R2. Gedaan met al dat stof in huis.

9140 Miet en Guy uit Temse gaan voor
een stofvrije gezonde woning.
Dit met hun Ritello R2.

9140 Diana en Benny uit Temse hebben vanaf vandaag een gezonde, stofvrije woning dankzij hun Ritello R2. Klant Kris

9140 Robby en Belinda uit Temse gaan voor een stofvrije en huisstofmijt vrije woning dankzij hun Ritello R2.

9160 Karina en Luc uit Lokeren kiezen voor de Ritello R2. Poetsen én lucht zuiveren tegelijkertijd, wat een luxe. Daar kunnen onze 2 Dysons niet tegen op! Klant Wim

9160 Tania uit Lokeren vindt het belangrijk om een huis te hebben die gezond, stofvrij en huisstofmijt vrij is. Zij kiest voor de Ritello R2. Klant Wim

9160 Carine uit Lokeren is super blij met haar Ritello R2, nu heeft zij een gezonde, stofvrije woning.

9160 Jordy en Yasmine uit Lokeren kiezen voor een stofvrije woning en regen frisse zuivere lucht met hun Ritello R2. Klant Wim

9160 Marina en Patrick uit Lokeren willen een stofvrije woning. Dit kan vanaf vandaag dankzij haar Ritello R2. Klant Wim

9170 Deze mensen uit Sint Gillis Waas zijn erg tevreden met hun Ritello R2. Vanaf vandaag geen stof meer in huis en een gezonde slaapkamer.

9200 Marijke en Rudy uit Appels willen een stofvrije woning maar nog belangrijker, een gezonde leefomgeving. Hun Ritello R2 zal daarvoor zorgen. Klant Kris

9220 Evelien & Bram uit Hamme kiezer voor de Ritello R2 want gezondheid staat bij hen voorop. Klant Kris

9220 Dimitri en Karine uit Hamme willen een stofvrije woning en regenfrisse zuivere lucht inademen. Dit is mogelijk dankzij hun Ritello R2. Klant Paul

9230 Freddy & Eunice uit Massemen willen een stofvrije, gezonde leefomgeving met regen frisse zuivere lucht. Dit is nu mogelijk dankzij hun Ritello R2.

9230 Sofie en Thijs uit Wetteren kiezen voor een levenslang gezonde en stofvrije woonomgeving met hun Ritello R2.

9230 Magda uit Wetteren houdt van een zuivere en nette woning....Vanaf vandaag lukt dat ook echt met de Ritello R2. Klant Paul

9250 Ingrid en Marleen uit Waasmunster zijn vanaf vandaag eindelijk verlost van al het katten- en hondenhaar dankzij hun Ritello R2.

9260 Ria en Achiel uit Wichelen zijn blij en trots met hun Ritello R2. Voortaan kunnen ze genieten van een gezonde woning, een stofvrije woning met regenfrisse zuivere lucht.

9270 Cindy uit Kalken is zo blij met haar Ritello R2. Vanaf vandaag heeft ze een gezonde, stofvrije woning. Klant Paul

9270 Sofie en Tom uit Laarne willen geen stof meer in hun longen met de Ritello R2 is de oplossing geboden. Klant Paul

9270 Sybille uit Kalken wil een stofvrije woning en regenfrisse zuivere lucht om in te ademen, dit is vanaf nu mogelijk dankzij haar Ritello R2.

9270 Filip en Katleen uit Kalken willen een stofvrije woning en een gezonde leefomgeving in huis, dit is mogelijk vanaf vandaag dankzij hun Ritello R2. Klant Paul

9270 Ronny en Brigitte uit Kalken willen meer aandacht schenken aan hun gezondheid met de Ritello R2. Klant Paul

9290 Crèche Megababy uit Overmere....Vicky wil minder fijn stof en gezondere matrasjes voor de kindjes in haar crèche. Zij kiest voor de Ritello R2. Klant Paul

9300 Geert en Anja uit Aalst gaan voor zuivere lucht en een stofvrije woning. Dit dankzij hun Ritello R2.

9300 Laury uit Aalst heeft een Ritello R2 van haar suikernonkel gekregen zodat haar zoontje gezonde regen frisse zuivere lucht kan inademen in eigen huis.

9320 Bianca en Johan uit Erembodegem kiezen voor de Ritello R2, ze kiezen voor een gezonde leefomgeving zonder stof en huisstofmijt. Klant Kris

9500 Cathy uit Geraardsbergen is zeer blij met haar Ritello R2! Geen vuile lucht meer maar wel nog regenfrisse zuivere lucht voor het hele gezin. Klant Paul

9500 Christian uit Geraardsbergen wil geen last meer van al dat stof voor haar astma. Zij kiest voor de Ritello R2. Klant Paul

9500 Marc en Ingrid uit Geraardsbergen willen meer lachen en minder fijn stof inademen. Dit is vanaf nu mogelijk dankzij hun Ritello R2.

9552 Paul en Jaak uit Borsbeke kiezen voor een gezonde leefomgeving die stofvrij is. Dankzij hun Ritello R2 zullen zij vanaf nu regenfrisse zuivere lucht inademen.

9570 Greta Pieters en Stefano uit Lierde zijn vanaf nu de gelukkige eigenaars van een Ritello R2. Stefano houdt vooral van de appelgeur.

9600 Henky uit Ronse wil een stofvrije en gezonde woning, daarom kiest hij voor de Ritello R2.

9660 Vanessa en Andy zijn super tevreden met hun nieuwe Ritello R2. Huisstofmijt vliegt de deur uit en de verse lucht vliegt er weer in.

9700 Deze mevrouw uit Oudenaarde is heel tevreden en kan niet wachten om in een gezonde woning te leven met regen frisse zuivere lucht. Ze kan niet wachten om aan de slag te gaan met haar eigen Ritello R2.

9790 Luc en Elsy uit Wortegem gaan vanaf vandaag stofvrij door het leven dankzij hun Ritello R2!!! Klant Wim

9790 Farida Libbrecht uit Wortegem heeft gekozen voor de Ritello R2 want zij wil een gezonde en stofvrije leefomgeving. Klant Malvina

9800 Carine en Giovanni uit Deinze kiezen ook voor de Ritello R2. Zij gaan voor een stofvrije woning en een gezonde leefomgeving. Klant Wim

9800 Joyce en Freddy uit Deinze hebben vanaf nu zuivere lucht en minder belasting voor de longen. Dankzij hun Ritello R2.

9800 Marie-Jeanne & Walter uit Deinze kiezen voor een stofvrije woning en gezonde leefomgeving met hun Ritello R2.

9810 Debby uit Eke is blij met haar Ritello R2. Eindelijk van dat vervelend stof en die vervelende huisstofmijt af. Vanaf vandaag een gezonde leefomgeving.

9820 Rita en Eric uit Merelbeke zijn verlost van al het fijn stof in huis, dankzij hun Ritello R2. Klant Wim

9820 Edwin & Ingrid uit Merelbeke kiezen vanaf vandaag ook voor regenfrisse lucht, zij kiezen voor de Ritello R2.

9830 Vanaf nu heeft Lara haar gezin uit Sint Martens Latem ook zuivere lucht dankzij hun Ritello R2. Klant Caro

9900 Bianca en Raoul uit Eeklo willen zuivere lucht om in te ademen, ook willen ze komaf maken met stof en hondenharen in huis. Dit is nu mogelijk dankzij hun Ritello R2.

9900 Chantal en Natacha uit Eeklo willen geen stof meer in de lucht of in hun longen. Zij kiezen voortaan voor regen frisse zuivere lucht en een gezonde leefomgeving, dit dankzij hun Ritello R2.

9900 Carine en de zoon James hebben vanaf vandaag een stofvrije en gezonde woning dankzij hun Ritello R2.

9900 Marianne en Roeland uit Eeklo willen een echt proper huis met gezonde zuivere lucht om in te ademen. Dit is mogelijk dankzij hun Ritello R2.

9900 Michael en Tonisha uit Eeklo wil gezondere lucht en een propere huis voor zichzelf en hun kindje, zij kiezen voor de Ritello R2.

9900 Martine uit Eeklo wil een proper huis en gezonde lucht inademen, ze kiest voor de Ritello R2.

9900 Johan en Juanita uit Eeklo willen geen stof meer in huis, dit is mogelijk dankzij hun Ritello R2.

9940 Bart en Wendy uit Ertvelde willen gezonde lucht en een stofvrije woning voor hun gezin. Zij kiezen voor de Ritello R2.

9940 Carine en Mario uit Ertvelde wensen voor hun gezin een betere luchtkwaliteit en gaan voor effectief proper. Ze gaan voor de Ritello R2. Klant Caro

9940 Freddy & Carine uit Evergem zijn dolgelukkig met hun Ritello R2 want vanaf nu hebben ze een stofvrije woning en gezonde zuivere lucht om in te ademen.

9940 Hubert & Veronique uit Evergem zagen de Ritello R2 bij familie staan en moesten er ook eentje hebben. Ook zij willen komaf maken met het stof in huis en die huisstofmijt.

9990 Tommy en Evelyn uit Maldegem willen gezonde lucht inademen en een propere woning, zij kiezen voor de Ritello R2.

Kevin en Ramona kiezen voor de Ritello R2 voor de volgende redenen:

1. Omdat zij vanaf nu regenfrisse zuivere lucht kunnen inademen gepaard met lekkere geurtjes

2. Om de kinderen in een gezonde leefomgeving te kunnen opvoeden

3. Het goed is tegen astma en allergieën

4. Het is een besparing op al het huishoudelijke

Veronique is super tevreden van haar Ritello R2. Zij geniet van een stofvrije woning met regenfrisse zuivere lucht om in te ademen.

Meneer wil geen stof meer in huis maar hij wil ook een gezonde leefomgeving creëren in zijn woning. Om dit te kunnen bereiken kiest hij voor de Ritello R2.

Mevrouw is erg blij met haar Ritello R2. Eindelijk van al het stof af in haar woning en een gezonde leefomgeving.

Dit gezin heeft vanaf vandaag een gezonde stofvrije leefomgeving met regenfrisse zuivere lucht. Dankzij hun Ritello R2.

Kelly en Steve kiezen voor de Ritello R2 omwille van de multi functionaliteit en omdat ze gezien hebben dat het huis toch niet echt proper was ondanks dat ze juist gedaan had met poetsen.

Anja en Steve hebben voor de Ritello R2 gekozen omdat hun zoon last heeft van astma en daarom kiezen ze voor een schone gezonde woning.

Met 5 poezen en 1 hond in huis hangt alles geregeld vol stof en haren. Maar het belangrijkste... Ze zit middenin de verbouwingen en onafgewerkte muren geven immens veel stof af. Ze heeft gekozen voor de gezondheid van zichzelf en haar 8-jarig dochtertje.

Ze heeft gekozen voor de Ritello R2.

Deze mevrouw is super blij met haar Ritello R2. Ze zal eindelijk een gezonde leefomgeving hebben met regen frisse zuivere lucht.

Mevrouw zal vanaf vandaag een stofvrije woning hebben met een gezonde leefomgeving dankzij haar Ritello R2.

Dit gezin wil geen haren meer in huis en geen stof, zij kiezen voor de Ritello R2.

Deze mensen hebben hun eigen Ritello R2 want zij willen een gezonde leef- en slaapomgeving. Klant Dieter

Dit gezin zet gezondheid op de eerste plaats en wil geen hondenharen meer in huis. Zij kiezen voor de Ritello R2.

Ik dacht altijd dat mijn huis heel proper was maar niets is minder waar. Ik kan niet meer zonder mijn Ritello R2.

Marc en Daniella hebben gekozen voor regenfrisse zuivere lucht in hun huis. Ze hebben gekozen voor de Ritello R2.

Deze mevrouw heeft de Ritello R2 want zij wil geen huisstofmijt meer in huis.

Karin en Guy hebben gekozen voor netheid in plaats van hun nieuwe Dyson. Het tapijt heeft haar overtuigd, de kleuren leven weer helemaal op dankzij hun Ritello R2.

Een heel gelukkige Kelly. Vanaf nu gezonde lucht in een heel proper huis dankzij haar Ritello R2. Moet dat nog meer zijn?

De familie Nava Rojas - Verstrepen konden de Ritello R2 niet vlug genoeg hebben, ze zijn er onmiddellijk mee aan de slag gegaan nadat deze van hen was.

Caroline gaat vanaf vandaag verder door het leven in stofvrije ruimtes in haar woning dankzij haar Ritello R2.

Vanaf vandaag heeft dit gezin geen hondenharen meer in huis dankzij hun Ritello R2. Het hondje is er ook blij mee want vanaf nu is hij niet meer bang van de stofzuiger.

Eveline en Frank willen de Ritello R2 niet meer laten gaan, zij gaan voor een gezonde leefomgeving en een stofvrije woning.

Joery en Wijnona en de kleine Seth zijn fier want ze hebben vanaf vandaag zuivere lucht in hun woning dankzij hun Ritello R2.