Bel ons voor info op 015 / 55 92 00 tussen 10:00 en 17:30 u - Gratis lijn technische dienst 0800 11 327

De Ritello R2: Een totaalsysteem

De standaardtoebehoren

Met de Ritello R2 heb je een totaalsysteem in huis om je huis proper en gezond te houden. Je hebt al de meest technologische en krachtige machine in zijn segment ontdekt, maar hij komt niet alleen. Bekijk hier alle standaardtoebehoren om het je zoveel gemakkelijker te maken. Ritello gaat verder waar de gewone huishoudtoestellen stoppen.

Vloer, muur en tapijtborstel

Veelzijdigheid troef


Een veelzijdige instrument om je parketvloer, tegels of tapijten grondig te reinigen. Met zijn gepatenteerde draaigewricht kun je 180 graden draaibewegingen maken. Moeilijk te bereiken plaatsen zijn gemakkelijk te reinigen zonder dat je meubels moet verplaatsen. Dit dankzij zijn compacte vorm en flexibel gewricht.

  Bekledingstuk

  Klein maar krachtig


  Een fantastisch instrument waarmee je vlot stoffering, stoelen, gordijnen, tapijten, kussens, dekens en bewerkte textieloppervlaktes kunt reiningen.

   Afstofborstel

   Veelzijdigheid troef


   Een ideaal instrument om voorwerpen stofvrij te maken, kleine oppervlaktes, lades of zonneblinden. Je kunt het ook gebruiken om het losse haar van je huisdieren mee op te zuigen.

    Kierentool

    Kieren, spleten en kleine ruimtes


    Met dit instrument maak je elke kier of moeilijk bereikbare ruimte vlekkeloos schoon. Stof, pollen, virussen, huisstofmijt en bacteriën kunnen zich nergens veilig verstoppen voor de Ritello.

     Verlengbuis

     In een klik opgezet


     Alle Ritello's zijn uitgerust met twee verlengstukken uit roestvrij staal en worden beschermd met hoge kwaliteit houders. Ze klikken zo in elkaar zodat gemakkelijk de vloer kan reinigen of gordijnen. Deze verlengstukken hebben ook nog eens ingebouwde connectoren zodat de onderdelen zoals de powerbrush moeiteloos ingeplugged zijn.

      De luchtblazer

      Veelzijdigheid troef


      Een mooi instrument om het stof van toetsenborden te blazen, ballonnen op te blazen, strandballen of luchtbedden. 

       Fijne reiniger

       In een klik opgezet


        Poetsen onder de droogkast, wasmachine of koelkast was nog nooit zo gemakkelijk. Normaal zijn dat echte broeihaarden van bacteriën en ophopingen van stof maar dankzij dit fijne instrument komt u overal moeiteloos bij. Uiteraard kunt u hem ook gebruiken om het stof te blazen uit schuiven, kasten, uw wagen of machineonderdelen. 

        De vacuumzak

        Opbergen van dekbedden en kussens


        Deze zak met ritsluiting is geschikt voor het opbergen van uw net gereinigde dekbedden en kussens. Doordat u de zak volledig vacuum kunt trekken wordt het volume enorm gereduceerd. u kunt alles gemakkelijk opbergen. Daarnaast kan stof en huiststofmijt zich niet meer nestellen in uw pas gewassen beddengoed. 

         Gereedschapscaddy

         Uw fijne instrumenten altijd bij de hand


         Met de caddy hoeft u nooit te zoeken naar het ideale gereedschap. U gaat vlot van kamer naar kamer met alles bij de hand.

          © Copyrights by RITELLO All Rights Reserved.

          BE-nummer  : BE0524.947.964

          Pur O BVBA, Wayenborgstraat 28, 2800 Mechelen

          Bel ons voor info op 015 / 55 92 00 tussen 10 u en 17:30 u - Gratis lijn technische dienst 0800 11 327