Bel ons voor info op 015 / 55 92 00 tussen 10 u en 17:30 u - Gratis lijn technische dienst 0800 11 327

Een totaaloplossing voor een propere en gezonde woning, de Ritello.


Stel je voor dat je watergewassen lucht aan het inademen bent. Lucht die vrij is van stof, vervuiling, bacteriën, pollen en virussen die overal in huis rondwaren. Letterlijk een verademing voor uw longen.

Alle stof wordt gevangen in de waterfilter om er nooit meer uit te komen. Het resultaat is een huis waar stofvod en stofzuiger overbodig zijn. Een permanent propere woning. Via een unieke systeem van verticale waterwassing maakt Ritello dit mogelijk.

Astmalijders of mensen met luchtwegproblemen zoals hooikoorts, huisstofmijtallergie of een allergie aan dieren kunnen weer opgelucht ademhalen. Alle vervuiling, pollen en haren worden opgevangen en gevangen in de waterfilter.

 

Een gezonde en propere woning nu binnen handbereik!

 

Bekijk hier ervaringen en getuigenissen.

UW AKTE VAN VERTROUWEN

 

Medisch  apparaat CE

Getest  in onafhankelijke laboratoria 

vangt 99,997 % van alle vervuiling 

Certificaat  preventief  

gezondheidsproduct

Reeds  23 jaar  marktleider

Productie   Duitsland  volgens kwaliteitsnorm

3 jaar  garantie + 1 jaar  extra  gratis  

Eigen onderhoudsdienst in België

meer dan 200 medewerkers 

verdeeld in  45 landen

100.000 tevreden  klanten

RITELLO EEN TOTAALSYTEEM

Veelvoorkomende problemen voor u opgelost

 

STOF IN HUIS

Gedaan met dagelijk stofafnemen en klasiek stofzuigen

In elke woning is stof aanwezig. Het komt van haren en huidschilfers, zand, schimmels, rook en deeltjes die vrijkomen bij het koken. U ziet het resultaat op uw kasten, in uw tapijt en zetel. De Ritello vangt al het stof en vuil in de waterfilter. Uw woning was nog nooit zo proper.

ASTMA EN LUCHTWEGEN

Terug vrij kunnen ademen in uw eigen woning

Astma kan niet genezen worden maar de symptomen kunnen wel gecontroleerd worden. De uitlokkers van een astma-aanval zijn gekend, luchtgedragen partikels zoals stof, pollen en huisstofmijt. De Ritello wast de lucht en vangt deze deeltjes in de waterfilter.

BESTRIJD HUISSTOFMIJT

Een goede nachtrust zonder allergische reactie of gesnurk

1 op 10 mensen hebben een huisstofmijt allergie. Slecht slapen, hoesten, moeilijk ademen of snurken zijn het gevolg. Met de "powerbrush" heb je een uniek instrument om huisstofmijten en hun uitwerpselen uit je matras te verwijderen.

Ontdek zelf een wereld van verschil.

BESTRIJDEN VAN VIRUSSEN

Ontsmet gemakkelijk grote oppervlaktes in één keer

Het coronavirus is niet meer weg te denken uit ons leven. De WHO raadt aan om uitgebreid te ontsmetten. In het bijzonder wastafels, toiletten, handgrepen, vloeren en muren. Met de Ritello "spray gun" en de speciale ontsmetting DFG is dit zo gefixed.

HOOIKOORTS

Eindelijk af van die jeukende ogen en vervelende hoest

Niezen, een lopende neus, tranende en jeukende ogen... voor 20 % van de Belgen is dit dagelijkse kost in de lente en zomer. Gelukkig kun je binnenhuis de lucht vrijmaken van pollen en stuifmeelkorrels. Eindelijk verlost van die vervelende allergie. Uw huis een oase van rust. 

ONTGEUREN

Maak komaf met de geur van sigaretten, verf of vocht

Binnenhuis kunnen schadelijke geuren lang blijven hangen. De Ritello wast de lucht in het water en maakt deze terug lentefris. Geuren van sigaretten, frietvet, verf, honden, katten of schimmel zijn zo verdwenen. Je kunt zelf een frisse geur toevoegen. Kies uit onze vele soorten.

© Copyrights by RITELLO All Rights Reserved.

BE-nummer  : BE0524.947.964

Pur O BVBA, Wayenborgstraat 28, 2800 Mechelen

Bel ons voor info op 015 / 55 92 00 tussen 10:00 en 17:30 u - Gratis lijn technische dienst 0800 11 327